Blåbjerg Børneunivers

SFO Solsikken er en del af Blåbjerg Børneunivers, og er et pædagogisk fritidstilbud for børn fra 0. klasse til og med 3. klasse.

SFO LK 1 Første billede

Hverdagen i SFO Solsikken, Blåbjerg Børneunivers

Morgen SFO’en foregår i Dagtilbuddet.
Når børnene kommer i SFOen om eftermiddagen, starter vi op med fælles beskeder, og lidt sund mad til den sultne mave.
Eftermiddagsaktiviteterne planlægges med afsæt i de idéer SFO-børnene kommer med, samt årstider, højtider og traditioner.
I oktober måned holder vi en halloweenfest. I december måned holder vi julefrokost. Til påske holder vi en påskefrokost, hvor der vil være et påskeløb. Hvert år i maj måned deltager SFOs børn og personale ved Børnemusikfestivalen i Outrup.

Torsdag og fredag i uge 27 tager SFO´en på koloni med 1 overnatning.
Der er en mindre egenbetaling. Kolonien er for alle SFOens børn, uanset modul.
SFOen har nogle fantastiske udendørs faciliteter. Der er blandt andet mulighed for at lege på legepladsen, spille fodbold samt prøve kræfter med mooncar, svævebane, waveboard, skatercykler o.s.v. Desuden er der en bålhytte hvor der laves mad over bål.
Vi benytter ofte gymnastiksalen til leg og bevægelse. Der bygges blandt andet forhindringsbane, spilles hockey, fodbold, bygges huler og laves boldspilslege. Desuden gør vi brug af skolekøkkenet og værkstedet i forbindelse med aktiviteter.

SFO’ens åbningstider

Man - Tir