Juniorklubben i Nørre Nebel

Juniorklubben i Nørre Nebel er et pædagogisk fritidstilbud, for børn fra 4.kl. til og med 6.kl.

IMG_0064

Juniorklubben

I Juniorklubben Nørre Nebel sætter vi fællesskabet i centrum. Det er et sted, hvor de unge kan være sig selv, slappe af og deltage i aktiviteter med deres kammerater. Vi tror på, at et stærkt fællesskab er nøglen til sjov og meningsfuld ungdomstid.

I klubben lægges der vægt på anerkendelse, relationer, inklusion og medbestemmelse. Formålet med disse fokusområder er at skabe ligeværdighed og grobund for socialisering og samvær. De unge har herved en stor grad af indflydelse på, hvad der sker i dagligdagen og i forhold til arrangementer - Der bliver i løbet af året afholdt forskellige arrangementer uden for klubbens normale åbningstider.

Mad: Omkring kl. 14:00 bliver der serveret lidt mad. Maden varierer fra dag til dag, og nogle dage er de unge selv med til at lave det. Hvis jeres barn er mere sulten, er det en god idé, at have ekstra mad med i madpakken.

For at vi kan have det hyggeligt i klubben, har vi en forventning om at vi alle udviser gensidig respekt over for hinanden, samt hjælper og taler pænt til hinanden.

Det er frivilligt om børnene kommer i klubben, dog er det vigtig at de børn der gerne vil i klub den givende dag, kommer lige efter skole.

AULA: AULA er vores informationsplatform. Her vil alle informationer om klubben, arrangementer og billeder blive delt/oplyst.

Juniorklubbens åbningstider

Åbningstider

Ma, ti og to

13:25 - 16:00

Vil du høre mere?

IMG_0564